Legyezők készítése

Egyedi legyezők készítése

Kínai legyezők készítéseAz egyedi gyártású legyezők készítése cégünk küldetésének számít már 1997-től. A legyező készítés a szenvedélyünk, melyből minden egyes ügyfelünknek szeretnénk egy kis ízelítőt adni.

Egyedi legyezők rendelése itt!

A reklám legyezők, egyedi legyezők bambusz, műanyag vagy fa vázzal és papír, műanyag vagy textil borítással minden egyes megrendelés esetén egy különleges feladat, melyben a legyezők készítése – a grafikai terv elkészítésétől addig a pillanatig, amíg Ön a kezébe veheti – egy érdekes kihívás.

Emblémázott legyezők készítése

Az új gyár 6650 négyzetméteren szolgálja Önt, modern gépekkel felszerelve és a bőséges mennyiségű alapanyag kiváló minőségűvé varázsolja a termékeinket, ezért az ügyfeleink teljes bizalmát élvezzük.
Összehasonlítva más gyárakkal, a mi termékeink minőségileg és árban is jóval versenyképesebbek, mivel tökéletesen tudunk alkalmazkodni az ügyfeleink igényeihez.

Emblémázott legyezők rendelése itt!

Legyezők készítése Papír legyezők készítése

Legyezők készítése: bambusz és műanyag legyezők

Egyedi legyezők készítéseA legyezők készítése évek óta az egyik legfontosabb feladatunk. Mostanra a reklám legyezők, mint például a papír legyezők, bambusz legyezők, műanyag legyezők, kínai legyezők egyedi rendelésre készített formában a legfontosabb termékeink lettek. Pont ezért tudunk professzionális segítséget nyújtani Önnek és az ügyfeleinek abban, hogy a hőség legyőzése mellett a cégük is virágzásnak induljon, a következő marketing esemény alkalmával. Ha Ön kültéri koncerteken és fesztiválokon hirdeti az üzletét, az egyedi papír legyezők hatalmas sikert fognak aratni!

Egyedi legyezők rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott legyezőkkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott legyezőket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@legyezok.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.